üdv

Információcsere Lakóktól – Lakóknak

Az interneten és a való világban is építsünk közösséget! Jelenleg vannak problémák a cél nem ennek a vitatása hanem megoldása!

Akinek nincs internet az üzletekben* is van egy tájékoztató a Társasház közügyeiről. Gyógyszertár (B/1); Musetti kávézó (C/1); Jack Pub (E/1); Horgászbolt (F/1)

http://www.furedikapudebrecen.hu | Email: furedikapudebrecen@gmail.com | Facebook csoport : Füredi kapu lakóközösség https://www.facebook.com/groups/furedikapu/

2015. július 3., péntek

Közös SZMSZ tervezet


Kedves tulajdonostársak!
Jelenleg több Szervezeti és Működési Szabályzat (továbbiakban SZMSZ) módosítás volt folyamatban mind a lakók
 mind a közös képviselet részéről. Ez a legfontosabb dokumentumunk ez szabályozza a ház működését a képviselő és a Számvizsgáló Bizottság alap feladatait.   A hétfői nap során megkaptam a társasház képviselőjének gondozásában elkészített új SZMSZ tervezetét amiről már két lakógyűlésen pár pontban de nem teljesen átbeszélésre került. 
A közös képviselet tervezeteaz eredeti formában nem teljesen szolgálja a társasház érdekeit, összedolgoztuk a jelenleg is aláírás gyűjtés alatt lévő tervezet pontjaival. 
Létrejött egy egységes SZMSZ tervezet (pdf itt letölthető aki kéri elküldöm mailben is)  ami mindenkinek fontos és hosszútávon fogja a társasházat szolgálni. Kérek mindenkit aki teheti olvassa el vagy a korrektúrában javítsa vagy a véleményét írja meg / mondja el.

Az SZMSZ része a házirend (itt letölthető) az itt lakók érdekeit szolgálja  javaslom a következő lakógyűlésen ennek megtárgyalását a lakókkal! Beszéljük át tartalmazza a mindennapi együttéléshez szükséges pontokat.
Az SZMSZ módosítás minden tulaj érdekében áll reméljük sikerül összehívni a Közgyűlést és közös támogatással megszavazzuk! Addig is aki még nem írta alá az aláírás gyűjtő ívet kérem a kávézóban a gyógyszertárban vagy a Jack Pubban írja alá!

Füredikapu Lakóközösség, 2015. jún. 30. 23:47   [ 2015. júl. 1. 12:40 frissítve ]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése