üdv

Információcsere Lakóktól – Lakóknak

Az interneten és a való világban is építsünk közösséget! Jelenleg vannak problémák a cél nem ennek a vitatása hanem megoldása!

Akinek nincs internet az üzletekben* is van egy tájékoztató a Társasház közügyeiről. Gyógyszertár (B/1); Musetti kávézó (C/1); Jack Pub (E/1); Horgászbolt (F/1)

http://www.furedikapudebrecen.hu | Email: furedikapudebrecen@gmail.com | Facebook csoport : Füredi kapu lakóközösség https://www.facebook.com/groups/furedikapu/

2015. július 3., péntek

Helyreigazítás

Tisztelt lakók és tulajdonostársak a mai napon kérésre eltávolítom az aláírásgyűjtő ív online példányait.  Az ív kiegészítve továbbra is megtalálható az üzletekben kérlek olvassátok aki a napirendi pontokat meg akarja szavaztatni írja alá!

A személyes véleményem: Az első 3 napirendi pont fontos a társasházkezelésnek, tulajdonosoknak és a  lakóknak is. A 4. napirendi pont a közös képviselő leváltása számomra továbbra is szubjektív mindenki döntsön saját belátása szerint.

A közgyűlés összehívásának okait listaszerűen soroltuk fel a lakók és tulajdonosok problémáit meghallgatva így  azokat nevekhez kötni nem lehet. Bárki személyiségi jogait nem volt szándékunkban megsérteni, a cél továbbra is  hogy a tulajdonosok, lakók és a társasházkezelés összhangban és harmonikusan működjön együtt!

Mások hitelrontása a honlapon sem megengedett és erre kérlek a magánéletben is figyeljetek!

1 megjegyzés: