üdv

Információcsere Lakóktól – Lakóknak

Az interneten és a való világban is építsünk közösséget! Jelenleg vannak problémák a cél nem ennek a vitatása hanem megoldása!

Akinek nincs internet az üzletekben* is van egy tájékoztató a Társasház közügyeiről. Gyógyszertár (B/1); Musetti kávézó (C/1); Jack Pub (E/1); Horgászbolt (F/1)

http://www.furedikapudebrecen.hu | Email: furedikapudebrecen@gmail.com | Facebook csoport : Füredi kapu lakóközösség https://www.facebook.com/groups/furedikapu/

2015. július 3., péntek

Aláírásgyűjtés melyben rendkívüli közgyűlés összehívását kérjük

Tisztelt Lakótársak, üzlettulajdonosok!

A társasházakról szóló 2003 évi CXXXIII. törvény 35 paragrafusa (2 ) bekezdése alapján kötelező a közgyűlés összehívása:  „a tulajdoni hányad 1/10-ével rendelkező tulajdonostársak a napirend, az ok, és a közgyűlési határozatra tett javaslat megjelölésével írásban kérték.

Az okokról részletesebben az üzletekben  (Musetti kávézó, Jack Pub, Horgászbolt) olvashattok.  Az első 3 pont mindenkinek fontos a 4.-et kezeljétek szubjektíven.

Rendkívüli közgyűlés összehívását kérjük az alábbi napirendi pontokkal:

  1. SZMSZ módosítása. Az anyagot el lehet olvasni és véleményezni.
  2. SZVB tagok feltöltése, legalább 5 főre. Javaslat tiszteletdíj megszavazására évente egyszeri alkalommal, az éves mérlegbeszámoló és a költségvetési terv ellenőrzése, egyéb feladatok elvégzéséért a tagoknak és vezetőnek.
  3. Megfelelő képzettségű és biztosítással rendelkező könyvelő felvétele, akivel a Társasház köt vállalkozói / megbízási szerződést. Az SZVB, felügyeli a könyvelő munkáját.
  4. A közös képviselő felmentése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése